Concert del SenArts Wind Quintet

Museu Pau Casals
24 d'agost

19.30h

1h 30min
8€

Torna el cicle Música als jardins en el marc incomparable dels jardins del museu Pau Casals, on podrem escoltar joves músics sorgits de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que han preparat programes especials per gaudir de la música clàssica en un espai únic.

El quintet de vent SenArts neix el novembre de 2022 de l’amistat dels cinc intèrprets que integren la formació. Tots cinc havien coincidit durant els seus estudis a l’ESMUC i a la JONC. Recentment s’han proclamat guanyadors del segon premi del Carl Nielsen Chamber Music Competition, un concurs de reconeixement mundial per a quintets de vent. Han actuat a diverses sales de Barcelona com l’Auditori i a l’Auditori AXA, així com en diferents sales de Copenhaguen com el DR Byen Studio 2 de la corporació de radiodifusió danesa, The Queen’s Hall a la Biblioteca Reial o a la Sala de concerts de la Reial Acadèmia de Música Danesa. Al llarg de la seva curta trajectòria han rebut consells i classes de Dolors Chiralt i Guilhaume Santana.

Què inclou l'activitat

Concert.

Contacte
Telèfon
977 68 42 76
Adreça

Av. Palfuriana, 67
43880
Espanya

Municipi
El Vendrell

+ info

Temàtiques
Esdeveniments
Públics
Adults
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Discapacitat visual
Mobilitat reduïda

Descobrir

Llocs d'interès

Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
El centre cultural de referència del ferrocarril a Catalunya.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
29 agost - 2 setembre
Sant Cugat Sesgarrigues
Un cop al mes
Museu Pau Casals
30 de juliol i 1 d'agost

Ara és temps de…

Experiències per a tots