Concert del Quartet Vivancos

Museu Pau Casals
10 d'agost

19.30h

45 min
8€

Torna el cicle Música als jardins en el marc incomparable dels jardins del museu Pau Casals, on podrem escoltar joves músics sorgits de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que han preparat programes especials per gaudir de la música clàssica en un espai únic.

El Quartet Vivancos és una formació jove que va sorgir a l’Escola Superior de Música de Catalunya el 2019, amb la guia del reconegut Quartet Casals, que els va atorgar una matrícula d’Honor per cloure amb èxit la seva etapa a l’ESMUC.

Amb una destacada formació, han rebut classes magistrals de membres d’importants agrupacions com l’Alban Berg Quartet, el Quartet Modigliani, el Quartet Cosmos, el Kronos Quartet, l’Artemis Quartet, i han compartit experiències amb destacats músics com Sol Gabetta i Gaultier Capuçon, entre altres. El reconeixement de les Joventuts Musicals d’Alemanya els ha permès participar en diversos ocasions en el prestigiós curs de Weikersheim, destinat a quartets de corda i altres formacions cambrístiques. A més, han estat seleccionats com un dels quatre grups per a les Jornades Professionals per a Formacions de Cambra, organitzades per l’Institut Ramon Llull, el Quartet Casals i l’ICEC. També, des d’aquest any, formen part d’un conveni amb l’ESMuC com a grup de cambra resident.

El 2019, van protagonitzar el seu primer gran esdeveniment inaugurant, juntament amb el Kronos Quartet, el Festival del Grec. A l’estiu del 2021, van ser convidats al prestigiós Festival Internacional Pau Casals de Prades, actuant com a quartet i formant part de l’orquestra del festival. El seu retorn al Festival per a l’Estiu del 2024 demostra la continuïtat del seu èxit.

Què inclou l'activitat

Concert.

Contacte
Telèfon
977 68 42 76
Adreça

Av. Palfuriana, 67
43880
Espanya

Municipi
El Vendrell

+ info

Temàtiques
Esdeveniments
Públics
Adults
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Discapacitat visual
Mobilitat reduïda

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Ara és temps de…

Experiències per a tots