Concert del Missim Duo

Museu Pau Casals
17 d'agost

19.30h

45 minuts
8€

Torna el cicle Música als jardins en el marc incomparable dels jardins del museu, on podrem escoltar joves músics sorgits de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que han preparat programes especials per gaudir de la música clàssica en un espai únic.

Amb una sòlida base al KASK & Consevatorium Gent, MISSIM DUO va sorgir d’un passió compartida per la música de cambra, alimentada per la seva participació en la producció d’òpera “Diodo and Aeneas” el 2023. El seu enfocament distintiu implica explorar diversos gèneres musicals, des del classicisme fins a l’impressionisme, amb la creació de les seves pròpies adaptacions com a nucli de la seva identitat artística.

La recerca de descobriments musicals que ressonin amb tots dos membres, justament amb l’acte de confeccionar les adaptacions elles mateixes, reflecteix la dinàmica creativa de MISSIM DUO. Centrant-se en concerts íntims en cercles reduïts, tenen com a objectiu reforçar el vincle entre l’audiència i l’artista. La composició poc convencional de violoncel i guitarra no només inspira kes seves interpretacions musicals sinó que també informa els tallers i seminaris que organitzem, convidant altres músics de cambra a aventurar-se més enllà dels límits convencionals.

Gràcies a aquest enfocament únic, l’ensemble ja ha ofert nombrosos concerts exclusius i íntims tant a Bèlgica com a Catalunya. La trajectòria de l’ensemble ha estat modelada per lliçons de música reconeguts com Pieter Jansen i MAArten Vandernbemden, ampliant els seus horitzons artístics i assegurant-se un lloc distintiu dins del món de la música de cambra.

Què inclou l'activitat

Concert.

Contacte
Telèfon
977 68 42 76
Adreça

Av. Palfuriana, 67
43880
Espanya

Municipi
El Vendrell

+ info

Temàtiques
Esdeveniments
Públics
Adults
Accessibilitat
Cadira de rodes - accessibilitat total
Discapacitat visual
Mobilitat reduïda

Descobrir

Llocs d'interès

Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
29 agost - 2 setembre
Sant Cugat Sesgarrigues
Un cop al mes
Museu Pau Casals
30 de juliol i 1 d'agost

Ara és temps de…

Experiències per a tots