Restaurant especialitzat en cuina penedesenca, xató, ànec mut del Penedès rostut amb prunes i pinyons, suquet d'ànex amb llagostins i rovellons, civet
Cuina mediterrània, tradicional i creativa, acompanyada d’una amplia carta de vins. El nostre objectiu és la satisfacció dels nostres clients.
El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès.
Restaurant situat al centre de Vilafranca amb excel.lents comunicacions. Destaca per la seva cuina mediterrania on prima el valor del producte de proximitat

Descobrir

Llocs d'interès

El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
Vine a conèixer els nous espais de la planta baixa del VINSEUM El nou espai està ubicat a la planta baixa del VINSEUM, connectat amb l'històric Palau

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia
4, 5 y 6 d'octubre
Sant Quintí de Mediona
10 de novembre
DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
5 i 6 d'octubre de 2024

Ara és temps de…

Experiències per a tots