Barraca entre vinyes

Barraca entre vinyes és un projecte  únic i pioner, que va començar a caminar  amb la idea de complementar la nostre activitat de la vinya, el celler i la intenció d’ aportar quelcom diferent, participar de diverses experències d' enoturisme, descobrir noves sensacions i expressar emocions.

 

Rodejades de vinyes les Barraques permeten descobrir una sèrie de sensacions, sentir la natura i els seus aromes, disfrutar de la tranquilitat i el relax, experimentar el silenci, i pasar una nit única en un marc incomparable.

 

 

COMPROMÍS ECOLÒGIC

El nostre projecte respira una gran conciència ecològica i respecte pel medi ambient, a més d’ un desitg per conservar i recuperar les tradicionals construccions de pedra seca.

Per tot això, per la construcció de les barraques hem utilizat pedres procedents de la deconstrucció dels marges de vinya de la zona i el mateix sistema constructiu tradicional.

Per aconseguir una màxima integració amb el medi, les barraques no disposen d’ electricitat ni agua corrent, el WC és sec i 100% biodegradable

Carrer Font del cuscó,16. L'Arboçar

Zipcode: 
08734
Telephone: 
640717095
Suscribe to our newsletter
Do you want to be up to date about events, activities and proposals that take place in the Penedès.