Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha
La família Giró Ribot, de tradició ancestral productora de vins, caves i begudes espirituoses, ofereix uns productes elegants, de qualitats úniques.
Visita'ns De dilluns a dissabte obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca
Oferim una visita guiada primerament per l'exterior de la casa i el celler on expliquem la història de la família i els seus orígens a més a més de
Quatre famílies de viticultors s’uneixen en un projecte únic per elaborar vins i caves de terrer mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.
Des de fa tres generacions la família Mascaró elabora vins, caves i destil·lats seguint els preceptes dels seu fundador.
Un celler familiar, on l'alta qualitat i el bon servei, són els principis a seguir i formen part de la nostra identitat.
A AT Roca elaborem vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta. En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per
MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic
La família Canals Canals us donem la benvinguda als nostres cellers i al nostre museu del vi i del cava Ramon Canals, el millor i únic museu del vi
Agustí Torelló Mata neix a Sant Sadurni d’Anoia al 1935, fill de sastres i músics. Comença a treballar als 14 anys i als 18, obre el primer laboratori
4 generacions... Al llarg de quatre generacions, la nostra família ha treballat en cos i ànima a la Finca Sabaté i Coca, convertint aquest celler
La història dels nostres vins i caves és el resultat de més de cent anys transmetent de pares a fills la passió pel conreu de la vinya. Des de 1904
Viticultors i elaboradors de vins i caves ecològics. Som un celler familiar amb un passat vitivinícola que es remunta al segle XVI.
Portem la memòria de vàries generacions viticultores, el que ens ha permès estimar la vinya, la terra i els fruits que s'obtenen d'ella. Propers a
Albet i Noya, pioners en vinyes i vins de cultiu ecològic des de 1978. Ubicats al nucli de Sant Pau d’Ordal, Subirats. La creativitat, la innovació, la curiositat i el respecte cap a la natura han estat, i seguiran sent, la nostra raó de ser.
Som un celler familiar amb una història vitícola que es remunta a 1790, amb vinyes plantades dins el Parc Natural del Foix i on les enòlogues son 2 dones cunyades enamorades del món del vi.
Som la cinquena i sisena generació d’una família de tradició vitivinícola i creiem que el nostre valor més preuat és l’experiència i la humilitat que

Descobrir

Llocs d'interès

L’ exposició permanent de VINSEUM està dedicada a la vinya i el vi, i la seva relació amb el Penedès i amb Catalunya. El recorregut s’inicia a la tercera planta del Palau Reial i finalitza amb una degustació de vi o cava a l’espai de taverna del Museu.
El Castell de la Santa Creu és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037
Espai interactiu amb audiovisuals de gran format on s'explica la història de Sant Sadurní, la fil·loxera i el cava.
El conjunt monumental de l’església i el castell de Sant Martí Sarroca, està considerat monument històrico-artístic d’interès nacional.

On anar

Planifica

Si ho necessites

Abans de venir, has de saber…

Què pots fer al Penedès

Agenda

Vilafranca del Penedès
3 i 10 de març, 7 i 14 d'abril, 5 i 12 de maig
Museu Pau Casals
28 d'abril
DO Vinífera – Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
Avinyonet del Penedès
11 i 12 de maig de 2024
Museu Pau Casals
1 de maig

Ara és temps de…

Experiències per a tots