Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs

Aquest monument, datat del segle XI, és un antic cenobi benedictí, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l'any 2000, que es troba al centre de Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès).

El conjunt es troba format per l'església d'una sola nau, amb una capella a la banda nord, el campanar i un claustre de gran bellesa escultòrica. Durant el llarg del temps ha patit diverses intervencions per consolidar la seva conservació i poder posar a l'abast de la ciutadania el monument per fer-ne un ús cultural.

L'espai ofereix al visitant poder gaudir d'un circuit pel recinte del monestir i de l'església per tal d'entendre el context i l'evolució històrica del monument, a més a més aproxima al turista a la vida quotidiana i organitzativa que duien els monjos benedictins d'època medieval residents en aquesta joia arquitectònica del romànic penedesenc.

Reviu l'esperit benedictí al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.

Tarifes:

  • Normal: 2 euros

VISITES GUIADES A PARTIR DE LA REOBERTURA EL 6 DE JUNY: es mantenen els dies i horaris habituals (primer i tercer dissabte de mes a le s11:00 i a les 12:00) AMB RESERVA PRÈVIA AL 93 897 00 00 o info@turismeavinyonet.cat

PROMOCIÓ ESPECIAL PERSONAL SANITARI: des del moment en que s’acabi l’estat d’alarma i fins el 30 de novembre de 2020 tot el personal que treballa al sector sanitari gaudirà de la visita gratuïta al Monestir en les dates i horaris de visites regulars (primer i tercer dissabte de mes a les 11:00 i a les 12:00. Només caldrà que l’interessat o interessada ho acrediti a taquilla just abans de la visita o al fer la reserva.

Plaça de l'església s/n
Codi postal: 
08798
Telèfon: 
+34 938 970 000
Reserva prèvia: 
No
Capacitat màxima: 
50
Idiomes: Espanyol
Horari: 

Primer i tercer dissabte de cada mes:

  •   A les 11.00 i a les 12.00 h.

En altres dates i horaris cal concertar les visites (requerit un mínim d'assistents) a l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?