Monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs

Aquest monument, datat del segle XI, és un antic cenobi benedictí, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l'any 2000, que es troba al centre de Sant Sebastià dels Gorgs (Avinyonet del Penedès).

El conjunt es troba format per l'església d'una sola nau, amb una capella a la banda nord, el campanar i un claustre de gran bellesa escultòrica. Durant el llarg del temps ha patit diverses intervencions per consolidar la seva conservació i poder posar a l'abast de la ciutadania el monument per fer-ne un ús cultural.

L'espai ofereix al visitant poder gaudir d'un circuit pel recinte del monestir i de l'església per tal d'entendre el context i l'evolució històrica del monument, a més a més aproxima al turista a la vida quotidiana i organitzativa que duien els monjos benedictins d'època medieval residents en aquesta joia arquitectònica del romànic penedesenc.

Reviu l'esperit benedictí al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.

Tarifes:

  • Normal: 2 euros

VISITES GUIADES DURANT LA PANDÈMIA: es mantenen els dies i horaris habituals (primer i tercer dissabte de mes a les 11:00 i a les 12:00) AMB RESERVA PRÈVIA AL 93 897 00 00 o info@turismeavinyonet.cat

Plaça de l'església s/n
Codi postal: 
08798
Telèfon: 
+34 938 970 000
Reserva prèvia: 
No
Capacitat màxima: 
50
Idiomes: CatalàEspanyol
Horari: 

Primer i tercer dissabte de cada mes:

  •   A les 11.00 i a les 12.00 h.

En altres dates i horaris cal concertar les visites (requerit un mínim d'assistents) a l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?