Centre d'Interpretació de l'Aigua

El Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit mostra l’estreta relació que hi ha entre el riu Riudebitlles, els seus afluents, la seva història i el paisatge de Torrelavit. En aquest espai podreu endinsar-vos en la importància que ha tingut el riu en la vida del poble i l’ús que s’ha fet de l’aigua en l’àmbit domèstic, gràcies a les fonts i safareigs; en el regadiu, mitjançant pous, rescloses i canals; i en l’àmbit industrial, amb la construcció de dotze molins paperers que des del s. XVII fins al s. XX van fer de Torrelavit un important centre industrial paperer.

El visitant pot gaudir d’un espai museïtzat, amb audiovisuals i fotografies històriques, que es divideix en tres àmbits temàtics; el riu, eix pels assentaments urbans i el subministrament d’aigua al territori, l'aigua, un viatge per la indústria paperera que hi havia al municipi i pels usos que la humanitat ha donat al paper al llarg de la història i Torrelavit i el Camí del Riu, espai on descobrir el territori a través dels actius paisatgístics i culturals de Torrelavit i la iniciativa del Camí del Riu.

Apropa't al Centre d'Interpretació de l'Aigua i descobreix el paper del riu i l'aigua en el passat, el present i el futur del territori.

Tarifes:

  • Normal: 4 euros
  • Reduïda: 3 euros

Serveis:

  • Recinte i activitats aptes per a persones amb mobilitat reduïda
  • Botiga
  • WC
Carrer del Molí, 29
Codi postal: 
08775
Municipi: 
Torrelavit
Telèfon: 
93 899 50 02
Mòbil: 
635 55 32 95
Reserva prèvia: 
No
Capacitat màxima: 
20
Idiomes: Espanyol
Horari: 

Dissabte, diumenge i festius:

  • De 10.30 a 14.30 h.

(Horari de les visites guiades: a les 10.30 h, a les 12.00 h i a les 13.30 h).

Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?