Visita i degustació de vins monovarietals Mas Rodó

a partir de
14,00 €

Al bell mig de la finca, dalt d’una de les muntanyes, s’erigeix la Bodega, edifici de recent i contemporània construcció (2006) que creix sobre l’edificació prèvia de Mas Rodó que data del segle XVIII.

La Bodega de MAS RODÓ ha estat inclosa a la llista de les “15 Nuevas Catedrales del vino en España” per la revista Epicur i ha quedat finalista en la Segona Edició dels premis “Vivir con Madera” atorgats pel Consell Espanyol de Promoció de la Fusta i Arquinfad amb el patrocini del Govern Espanyol, Ministeri de Ciència.

En aquest paratge únic i singular oferim, als amants de l’enoturisme, passar una jornada inoblidable i gaudir d’un maridatge ART- VI-ARQUITECTURA. Els visitants podran gaudir del tast, i també de l’arquitectura de disseny, i d’una exposició pictòrica rotativa.

La finca MAS RODÓ comprèn una extensió de 150 hectàrees, entre diverses valls i vessants de la zona muntanyosa del Penedès superior a 500 metres d’altitud, a Mediona (a 60 kms de Barcelona). Disposa de 50 hectàrees de cultiu.

Situada en una zona agrícola diferencial per al cultiu de la vinya, disposa de sòls variats; argilós, arenós i  calcari i pedregós que fan que juntament amb la seva orografia de vessants airejades de suaus pendents,  la seva orientació solar, i el seu salt climàtic del dia a la nit, es donin unes característiques idònies perquè els seus fruits, ben cuidats, ens ofereixin la seva màxima expressió. 

https://www.youtube.com/watch?v=wsnNk29ue0s

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?