Visita Can Ràfols dels Caus

a partir de
28,00 €

Un passeig per la "Masia" del SXVI serà l'inici d'un recorregut per descobrir el somni de Carlos Esteva en un entorn únic i amb una riquesa històrica i natural incomparables.

Sensibilitat i emoció al veure el somni fet realitat, culminant amb una degustació a l'aire lliure maridada amb productes locals que farà despertar els nostres sentits.

Informació addicional

Duració: 1,5 - 2h (aprox)

Inclou: Visita i degustació de 3 vins de gama alta, maridats amb productes locals.

Preu adult: 28€/persona

Preu reduït: 15€/persona (8-17 anys)

*Amb possibilitat d'ampliar la degustació

A Can Ràfols dels Caus donem prioritat a las següents mesures de prevenció que van enfocades a augmentar les mesures de seguretat i sanitat dels nostres clients:

  • A l' inici de la visita el/la guia haurà d'assegurar-se que els clients facin ús de la mascareta, en cas contrari Can Ràfols dels Caus els proveirà d' una d'un sol ús.
  • A l'inici de la visita el/la guia informarà que la bodega disposa de gel hidroalcohòlic i s' assegurarà que els clients es desinfectin les mans.
  • Els visitants seran atesos per una sola persona per realitzar les gestions pertinents a la recepció, la visita i a la caixa de la botiga.
  • En tot moment s'haurà de mantindre les distàncies de seguretat y s'adaptarà l'aforament per assegurar aquesta distància mentres duri la visita.
  • Els tastos es realitzaran a l'aire lliure sempre que el temps ho permeti.
  • Can Ràfols dels Caus realitzarà una neteja exhaustiva després de cada visita que inclourà la desinfecció de les zones visitades i la zona i elementson s'hagi realitzat el tast de vins.
  • La visita es realitzarà segons una ruta establerta per Can Ràfols dels Caus que asseguri la major prevenció de contagi entre els clients i el personal de la bodega.
  • Durant la visita s'evitarà passar per llocs on no es pugui assegurar la distància de seguretat entre persones.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?