Sabors en Temps de Guerra

a partir de
36,00 €
Aquesta proposta ofereix l’oportunitat de viure de prop una part de la nostra història, coneixent la memòria històrica del Penedès a través de la gastronomia de l’època. Descobrirem les trinxeres i el Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona (CIUDEB) a Subirats, i el Refugi i Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) a Santa Margarida i els Monjos.
L’experiència s’inicia a Subirats, on ens endinsem al bosc per visitar una trinxera, patrimoni oblidat i desconegut de la Guerra Civil. Durant el recorregut guiat hi haurà un esmorzar entre vinyes. Seguidament es farà una visita al CIUDEB, un equipament museogràfic singular i de referència relacionat amb els fets ocorreguts el 22 i 23 de gener de 1939 durant la Guerra Civil. En acabat, els participants es traslladaran al municipi de Santa Margarida i els Monjos per conèixer un dels refugis més ben conservats i el CIARGA, un equipament de primer ordre dedicat a explicar la història i el desenvolupament de l’aviació republicana a la Guerra Civil espanyola.

En finalitzar la visita guiada, anirem cap al centre del municipi per gaudir d’un menú gourmet de guerra en un restaurant local.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?