Recorregut en ‘segway’, visita guiada i tast a Torre del Veguer i dinar

Una experiència del programa "Parc a Taula"

Les «Experiències Parc a taula» ens endinsen a viure la gastronomia, a conèixer els productors que viuen i produeixen dins de la Xarxa de Parcs Naturals i a visitar els seus establiments. Aquestes experiències contribueixen a donar valor al territori amb la participació activa de les persones que hi viuen, les que treballen la terra i les que elaboren els plats que podem tastar.

Un recorregut en segway entre vinyes i camins rurals que ens portarà a conèixer la flora i la fauna de la regió, les vinyes i el castell de Ribes. Continuarem la visita amb un breu relat de la història de la masia des del segle XIV i passejarem per les vinyes observant la fase vegetativa del cep segons l’època de l’any. També visitarem el celler on els monjos jerònims van començar a elaborar vi, gaudirem de la petita exposició de quadres a la sala dedicada a Dalí, amic íntim de la família, i tastarem un vi blanc i un vi negre Torre del Veguer. Després anirem al restaurant Pic Nic de Sitges per degustar plats mariners de proximitat.

Menú o productes locals
Menú Pic Nic: Sardines marinades de la casa + Cruixent de favetes amb botifarra + Croquetes casolanes de peix i marisc + Sípia fregida + Musclos al vapor + Paella marinera o fideuà + Escuma de crema
catalana cremada
Beguda: vi blanc Torre del Veguer Blanc Muscat DO Catalunya | DO Penedès.
Aigües minerals i cafè

Hora d’inici: 9 h
Durada de l’activitat: 5 hores, aproximadament
Lloc de trobada: Celler Torre del Veguer (urb. Torre del Veguer, s/n, Sant Pere de Ribes)

Preu110 €/persona

Organitzador

Celler Torre del Veguer
Tel. 938 963 190
eventos@torredelveguer.com


Què inclou?

  • 1 segway per persona, casc, formació i entrenament sobre el funcionament de l’aparell, i un guia expert de segway per cada 7 persones. També està inclòs el desplaçament de tot l’equipament a Torre del Veguer per començar el recorregut a les seves instal·lacions
  • Accés al celler
  • Visita i tast de vins a Torre del Veguer
  • Menú al restaurant Pic Nic de Sitges

Empreses que hi participen

  • Celler Torre del Veguer
  • Restaurant Pic Nic de Sitges
  • Empresa de Segway

Informació adicional

Activitat sota demanda. Activitat per a grups (mínim de 6 persones). Màxim de participants: 15 persones. És possible fer grups més grans, però amb la possibilitat que hi hagi alguna modificació en el preu o que calgui dividir-los en grups més petits.

Preu: 110€
Número mínim de persones: 6pax
Número màxim: 10pax

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?