Maridatges gastronòmics: Xocolata & Vins

a partir de
30,00 €

Una activitat per descobrir l’infinit món de possibilitats de maridatge entre la xocolata i els vins i/o escumosos.

Maridarem 4 vins i/o escumosos amb 8 xocolates de diferents sabors, aromes, textures… per trobar les millors afinitats i combinacions entre cada un d’ells.

Durant l’activitat, també coneixerem algunes de les curiositats més fascinants sobre l’origen i hàbitat del cacau a través d'un audiovisual que ens portarà a conèixer els orígens del cacau.

Cada un dels assistents s'endurà al final de l'activitat una tote bag Simón Coll amb les fitxes de tast utilitzades per tastar les xocolates i vins/escumosos, així com altre material que s'entregarà durant el desenvolupament de l'activitat.

Els vins i escumosos que es degustaran durant l'activitat seran Penedès, i poden anar canviant d'una activitat a una altra.

Algunes de les xocolates que maridarem seran els Amatllons de Chocolate Amatller amb un escumós jove, les Fulles de Xocolata Blanca i Maduixes amb un vi rosat o escumós jove rosat o qualsevol de les Xocolates amb alts percentatges (a partir del 70% de cacau) amb un vi negre de criança.

El millor és que vingueu i ho descobriu vosaltres mateixos!

Horaris:
Dimarts i dijous a les 14.45h (anglès)
De dilluns a dissabte a les 11h (català, castellà)

Nota: altres horaris i dates disponibles sota consulta previa

Lloc:
Obrador de Cacaus Aromàtics i Sala de Tast de Simón Coll Xocolaters
C/Hospital, 1
08770 Sant Sadurní d'Anoia

Durada de l’activitat: 1h30min. aprox.

Preu: 30€/persona

Activitat disponible per majors de 14 anys. Mínim 10 persones per poder fer l'activitat. 
Indispensable reserva prèvia. Places limitades a 16 persones.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?