Maridatge gastronòmic KM0

5 plats amb 5 copes de vi o cava
a partir de
29,00 €

Segura Viudas a la Fresca, la nova proposta gastronòmica i cultural km 0 de Segura Viudas, segueix a l’agost amb noves activitats per les nits dels divendres després de l’èxit aconseguit durant els mesos de juny i juliol exhaurint entrades. Aquesta és la proposta elaborada al costat de comerços, xefs i artistes locals.

La podeu trobar de dijous a diumenge a les 13:30h i divendres i dissabte a les 21:00h 

Menú KM0 

- Croquetes casolanes & SV Xarel·lo

- Bombons de foie & Brut Vintage

- Mandonguilles amb sípia & SV Garnatxa

- Assosrtiment de 5 formatges artesans Catalans & Brut Orgànic

- Rosta de Sta. Teresa i carquinyolis & Reserva Heretat. 

PVP 29€ 

* Menú infantil opcional 9€ ( croquetes, aletes de pollastre amb xips i aigua/refresc) 

* Opció vegetariana a petició 

 

Informació addicional

Les reserves per aquest menú s'han de fer mínim amb 24h d'antel·lació; així com la notificació de canvis, al·lèriges o intoleràncies.

Polítiques de pagament i cancel·lacions

  • Un cop confirmada i pagada la reserva, no es realitzaran devolucions. En cas de necessitat de canvi de data de la reserva, s’haurà de sol·licitar mínim amb 72h d’antelació abans de la data d’inici del servei contractat. En cas d’anul·lació per força major per part del client, contactar amb el personal d’atenció de Segura Viudas via: visita@seguraviudas.com .
  • El no presentar-se a l’activitat desacredita de tot dret de reemborsament per part del client. Tot i així, esperarem 5 minuts de cortesia abans d’iniciar qualsevol activitat.
  • Segura Viudas es reserva el dret de cancel·lar qualsevol activitat si no s’arriba al nombre mínim de participants. En cas de cancel·lació per part de Segura Viudas, es reemborsarà al client el preu total de la reserva.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?