La cuina dels frares

a partir de
15,00 €
La cuina dels frares al convent de Penyafort (Santa Margarida i els Monjos)
Amb aquesta visita guiada, i a partir de diferents degustacions, viurem l’experiència de conèixer què i com menjaven els frares dominics del convent de Penyafort (1603-1835), endinsant-nos en un univers gastronòmic que encara avui perdura assimilat en el receptari del corpus culinari català.

Punt de trobada: Oficina d'Informació de Castell de Penyafort
Durada: 1h 30min
L'activitat es realitza cada segon diumenge de mes a les 12:30h.
L'activitat es realitza per a grups privats en data i hora concertada.

El castell de Penyafort es troba situat al sud del municipi de Santa Margarida i els Monjos, vora el curs del Foix i ben a prop d'una sèrie d'indústries.

Es tracta d'un conjunt arquitectònic datat del segle XI que inclou elements de diferents estils constructius. En els seus inicis fou una torre de defensa, antic casal fortificat de Penyafort, més tard l'ordre dels dominics hi fundà un convent i una església i finalment es convertí en l'edifici que podem contemplar actualment, un monument representatiu dels espais de lleure de la burgesia industrial catalana de finals del segle XIX.

El complex de dimensions excepcionals compte amb un ampli patí d'accés al davant de la façana principal, l'església d'una sola nau i sis capelles laterals, una torre de planta circular i les dependències conventuals d'un castell d'aquestes característiques.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?