La Bodegueta de Can Ràfols dels Caus

botiga / wine bar de Can Ràfols dels Caus

A Can Ràfols dels Caus disposem d'un espai de degustació a l'aire lliure on podreu disfrutar dels nostres vins a copes, i si ho desitgeu podreu acompanyar-les d'alguns productes locals, envoltats d'unes vistes fantàstiques de les nostres vinyes i del paisatge del Massís del Garraf, un entorn perfecte per a desconnectar i deixar-te endur.

També tindreu la possibilitat, d'adquirir qualsevol dels nostres vins a la botiga, tant de les anyades actuals com d'algunes especials.

A Can Ràfols dels Caus tenim molt present totes les mesures sanitàries i per això, tot i ser un espai a l'aire lliure, mantindrem sempre les distàncies de seguretat i adaptarem l'aforament per assegurar que es pugui mantenir aquesta distancia.

Informació addicional

Horari:

  • De dilluns a divendres de 10h a 17h.
  • Caps de setmana i festius sempre amb cita previa enviant un correu entre setmana a : enoturismo@causgrup.com o trucant a algun dels següents telèfons: 938970013 / 627964509

    DEGUT A LA SITUACIÓ EXCEPCIONAL DEL COVID19 DEMANAREM SEMPRE CITA PREVIA, INCLÚS ENTRE SETMANA. GRÀCIES I DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

    Subscriu-te al nostre butlletí
    Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?