Entre Copes: Tasts sota el càlid sol del Penedes

a partir de
18,00 €

Coneix la nostra història, filosofia i idiosincràsia de Jean Leon, tastant els nostres quatre prestigiosos vins de Finca envoltants de l'incomparable marc del Penedès.

La nostra proposta és canviar la idea de visita tradicional amb un recorregut per les nostres instal.lacions, i innovant en un nou format: visitar Jean Leon a través d'un tast dels vins de Finca. Podreu coneixer la finca, la història, l'elaboració i les certificacions a través d'un tast dirigit pels nostres sommeliers en un entorn únic.
 
Cada client disposarà del seu propi espai (butacó i tauleta) per a la realització del tast en grups reduïts de 12 persones. Desprès de la degustació anirem passejant pel jardí de varietats locals i internacionals per visitar la cava subterrània i la biblioteca privada de vins .

Un cop finalitzem els oferim la possibilitat de seguir gaudint de l'experiència a la terrassa del nostre magnífic wine bar.

Deguts a la nova normalitat el compromís de Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur on hem implementat totes les mesures de prevenció.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?