Descobreix i gaudeix la Terrassa de Parés Baltà

Apropa’t a la terrassa de Parés Baltà i gaudeix dels seus vins i caves ecològics i biodinàmics, tot escoltant els sons de la natura.

A Parés Baltà som un celler familiar amb una llarga tradició vitícola. Els nostres orígens es remunten a l’any 1790, data en que es varen plantar les primeres vinyes a les nostres finques, i en que es va començar a construir la Masia que les envolta.

Avui, el pati d’aquesta mateixa casa pairal es la que us acull per oferir-vos gaudir dels nostres vins i caves, en un ambient relaxat, envoltat de natura i amb caire familiar i distes, gràcies a l’entusiasme del nostre equip i de la mateixa família Cusiné.

Al pati de la Masia podreu prendre una copa, fer tastos guiats o maridatges de vins i formatges.

Si voleu anar un pas més enllà, us convidem a reservar una visita i conèixer de primera mà les virtuts de l’agricultura biodinàmica, les nostres vinyes dins el Parc Natural del Foix, i com elaborem els nostres vins i caves fent servir mètodes que ja feien servir els fenicis fa més de 2.000 anys.

Estem oberts cada dia de l’any, excepte Nadal i 1 de gener. El nostre horari es de 9:30 a 18:30.

Seguim totes les mesures de seguretat, i n’ampliem el seu protocol, per mantenir-vos a vosaltres i a nosaltres protegits.

Us esperem amb il·lusió.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?