Celler de l'Avi- Bar de Vins

Som una antiquissima nissaga del Penedès, que hem aconsseguit arribar fins aqui desde l'any 1385, ininterrompudament, de pares a fills.

Fa uns anys, hem acondicionat el nostre museu-celler per convertir-lo en un magnific escenari on  gaudir dels nostres vins i caves, tots ecològics. Combinats amb els embotits casolans fets al Pla de Manlleu, amb formatges directes de l'obrador i altres delicies gastronòmiques, a peu de les nostres vinyes, passen les hores veient  el paisatge de montanya, ...horitzó, natura, silenci, tranquilitat..

També podeu, per encàrrec, dinar o sopar als jardins.Consulteu totes les possibilitats. Estem a Cal Figueras, s/n, 43714, El Pla de Manlleu, a la part mes alta i montanyossa de la DO Penedès.
 

 

Informació addicional

Horari:

Com a bar de vins obrim tots els caps de setmana (dissabte i diumenge) de 12.30-16.30. des de el 30 de setembre fins al 1 de Juny.

Del 1 de Juny al 30 de setembre, obrim totes les tardes-nits a partir de les 18 hores.

De totes formes, i també per altres dies i/o horaris, es recomana avisar amb 24 hores d' antel.lació de la visita al tef: 628416564, o per correu a info@penedes500.com. Es compleixen totes les mesures anti Covid,i mentre duri la pandèmia, l'aforament màxim es de 20 persones, distribuides en un amplissim entorn al aire lliure.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?