El Secret del Ton. El Camí del riu

Al Ton i la Mariona els encanta caminar, saltar i jugar pel camí del riu

Al Ton li encanta caminar, saltar i jugar pel camí del riu en companyia de la seva germana Mariona i els seus pares Francesc i Carla. Molts dies també s’hi afegeixen l’Èric i l’Helena, amics de la família i enamorats d’aquests paratges sorprenents.

Una ruta que transcorre per pobles i molins amb encant

El Camí del riu és un itinerari per descobrir i aprendre a estimar el riu. Per gaudir-ne passejant o en bicicleta.  Aquesta ruta pel riu és un  viatge que transcorre per pobles amb encant, on ens trobarem pèlags, fonts, boscos de ribera, esglésies, molins paperers i castells. Travessarem ponts i passeres i, si estem atents, trobarem el gronxador que hi ha a un arbre del camí on el Ton i la Mariona sempre s’aturen a divertir-se.

Entre cingleres del riu Mediona veuen el Castell

El Ton sempre es posa molt content quan arriben a Els Plàtans d’en Soler, una zona de pícnic preciosa i força amagada situada en una meandre del riu Bitlles. Després d’un bon esmorzar continuen el trajecte cap a l’antiga colònia industrial de Ca l’Oliver amb una bassa que s’hi poden apreciar aus aquàtiques que tan els hi agrada als dos germans. Finalment i després de caminar entre cingleres del riu Mediona, acaben el seu trajecte al Castell de Mediona, una fortificació amb més de mil anys d’història.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?