El Secret de la Núria. La Vil·la Casals

Trepitja com gairebé cada dia, la Vil·la Casals

Què tenen en comú unes pintures del S.XVIII, una carta signada per Albert Einstein, la medalla de la Pau de les Nacions Unides i una casa davant el mar Mediterrani? Pau Casals. 

De bon matí, la Núria trepitja com gairebé cada dia, la Vil·la Casals, mentre la brisa del mar de la platja de Sant Salvador li acarona la pell. En aquests moments se sent lliure igual que ho feia Pau Casals cada matí quan vivia en aquest magnífic racó del Mediterrani fins que va haver de marxar a l’exili. 

Poca gent coneix els secrets que hi ha amagats

La Núria sempre diu que Pau Casals és un personatge conegut però alhora desconegut. Tots el recordem pel discurs a Nacions Unides:  “I am a Catalan...” però poca gent coneix els secrets que hi ha amagats a la Vil·la Casals, ara reconvertida en museu, sobre el llegat humà i musical del mestre.

Una vida basada en els principis de llibertat, justícia i pau

Deixeu-vos acaronar per l’aire del mar, toqueu els centenars de pedretes que hi ha a la terrassa, de cara a la platja, escolteu la música d’un dels millors violoncel·listes del segle XX, impregneu-vos del compromís i dignitat de Pau Casals i gaudiu d’una vida basada en els principis de llibertat, justícia i pau. 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?