UNA SETMANA SANTA AL PENEDÈS AMB MÉS PROPOSTES I ACTIVITATS

A les portes de Setmana Santa, el Penedès està a punt per poder oferir al visitant propostes turístiques singulars.

 

El Penedès espera amb il·lusió l'arribada de visitants aquesta Setmana Santa, que sens

dubte, donaran aire a la situació actual.

L'entorn rural del Penedès està resultant un gran aliat per a la reactivació del turisme, ja que, els turistes cerquen entorns naturals, espais oberts i poc massificats.

 

Els establiments de la Ruta del Vi del Penedès, han treballat de valent per obrir portes i adaptar les seves propostes i activitats turístiques al moment. Les empreses de serveis turístics amb lloguer de bicicletes i altres activitats d'aventura ofereixen rutes i propostes actives i de natura. Per altra banda, les activitats entre vinyes, les visites personalitzades o un tast de vi en el wine bars del celler combinat tot seguit d'un àpat als restaurants, seran les propostes més destacades dels cellers.

 

Els allotjaments han rebut força reserves per aquests dies festius i l'ocupació es preveu alta. Així que es per acompanyar aquestes estades, proposem rutes en bicicleta, caminades per espais naturals entre boscos i muntanyes, enoturisme, descoberta de pobles, recursos turístics o llargues passejades per la platja.

 

Seguint totes les mesures els recursos turístics de la destinació garanteixen la seva obertura aquests dies festius i l'agenda d'activitats turístics recull un grapat de propostes concretes per fer aquests dies.

 

Tota la informació turística a:

 

ACCÉS A LA INFORMACIÓ ACTIVITAT SETMANA SANTA:

https://www.penedesturisme.cat/ca/les-activitats-indispensables-setmana-santa

 

ACCÉS SUPORT VISITA PENEDÈS:

https://www.penedesturisme.cat/ca/descarregues/visita-penedes

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?