Sitges

Sitges ha estat des de sempre un indret que ha embadalit artistes, turistes i, en general, visitants d’arreu. Per a molts el secret és la seva llum, com van constatar els pintors, escultors i escriptors que, a finals del segle XIX, es van instal·lar a la vila.

I és que la naturalesa ha estat generosa amb Sitges ja que té també el privilegi d’estar situada a la costa del mar Mediterrani i al peu del massís del Garraf. A nivell cultural, el llegat és extraordinari, l’art és viu i les tradicions es mantenen amb modernitat. Sitges ha conservat importants referències medievals i de l’antiga vila de pagesos i pescadors, i ofereix als visitants un important patrimoni arquitectònic. A més, la vila gaudeix d’un caràcter cosmopolita gràcies a la heterogeneïtat de la seva població, on hi conviuen més de 90 nacionalitats diferents.

Ara, el Sitges del segle XXI es basa en la creativitat, el talent i la innovació i, però sense perdre mai les arrels. Sitges vol continua sent una vila que atrau i sedueix.

Sitges és...                                   

300 dies de sol a l’any *  26 platges * 3 ports esportius * 5 museus * 1 parc natural * 1 camp de golf * més de 5.000 places hoteleres * més de 1.900 places de càmping * 29.000 habitants de 90 nacionalitats * més de 400 restaurants i comerços * 50 esdeveniments a l’any

Garraf
Telèfon: 
93 894 42 51
Biosphere certified destination
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?