Olèrdola

Entre tots els municipis del Penedès, Olèrdola és dels que té més importància històrica i un valor arqueològic més consolidat. Des de la prehistòria i, posteriorment, ibers, romans i cristians, han vingut ocupant la plataforma rocosa del turó de Sant Miquel, i el seu entorn més proper, tot aprofitant l'estratègica situació de l'indret pel control de la plana penedesenca, i la defensa natural que ofereixen els penya-segats. Olèrdola és coneguda com el Bressol del Penedès.

En aquest espai s'hi conserven vestigis de totes aquestes èpoques integrant el Conjunt Monumental d'Olèrdola, que ofereix visites i propostes turístiques per descobrir la seva història. Olèrdola és una de les seus del Museu d'Arqueologia de Catalunya. L'espai està integrat en el Parc d'Olèrdola pel seu interès natural, i alhora suggereix itineraris i activitats per descobrir l'entorn.

Les propostes gastronòmiques són variades, des de descobrir i tastar els productes locals vora l'obrador fins a propostes elaborades per tastar a les taules dels restaurants. Tot maridat amb bons vins o caves del municipi, que també podeu gaudir vivint les visites i activitats que suggereixen els cellers i caves.

Quedeu-vos, feu estada als seu allotjaments i gaudiu d'Olèrdola i el Penedès, voldreu tornar!

Alt Penedès
Telèfon: 
938 903 502
Fax: 
938 171 059
Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?