Font-rubí

Font-rubí és molt extens, el formen grans extensions de vinyes i conreus, però també s'hi alça la Serralada Prelitoral des de la que s'albira tota la plana i les fondalades, no en va, rep el sobrenom de Balcó del Penedès, i és un punt destacat de la xarxa de miradors Miravinya.

Tot aquest territori reserva indrets màgics (fonts, coves, ermites, avencs...) que podeu descobrir passejant, caminant o en bicicleta. El municipi proposa 3 rutes (vermella, verda i blava) aptes per fer a peu i en bici, i les complementa amb diverses dreceres que us permetran adapatar les propostes. Si sou actius i voleu moure-us, Font-Rubí us ofereix també dues zones per a la pràctica de l'escalada, alhora que disposa d'instal·lacions per a la pràctica del tenis, el padel o activitats d'hípica.

Els seus habitants han sabut domar la terra i obtenir-ne un dels més saborosos fruits: el raïm. El desnivell no ha estat un obstacle per al conreu de la vinya: a la plana domina el Macabeu i el Xarel·lo i a la part alta, la Parellada, que ha donat lloc al lema “un bon cava i un gran vi amb Parellada de Font-rubí”. La major part dels celler i caves ofereixen propostes enoturístiques que us convidaran a descobrir la cultura del vi i el cava.

Si ens endinsem també en la seva gastronomia, trobarem el maridatge perfecte. Podem tastar-la als restaurants però també tastant els productes locals: vins i caves, embotits, pa i oli, fets aquí.

Al llarg de l'any s'organitzen diferents esdeveniments per convidar-vos a descobrir el municipi amb intensitat, destacant: el Cava Jazz, de gener a maig, programa bona música amb tastos de productes locals; L'encantada, al març, un cursa que proposa diverses modalitats i dificultats; o Vinoleum, a l'octubre, una fira que també combina música i un tast de territori a través d'una fira i moltes activitats.

Amb un dia no podreu veure-ho tot, quedeu-vos i gaudiu-ne amb tranquilitat.

Alt Penedès
Telèfon: 
938 979 212
Fax: 
938 979 283
Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?