Recaredo

Recaredo

Reunions i incentius

Meetings and incentives

Descripció

A Recaredo, estem situats al bell mig del poble de Sant Sadurní d’Anoia, a tan sols 40 minuts de Barcelona amb cotxe. Som una casa familiar, fundada el 1924, i des de sempre hem cregut que un gran vi és el reflex de la terra que l’ha vist néixer. Ens agrada rebre a grups reduïts i sempre oferir-los un tracte molt proper i familiar, intentant personalitzar al màxim totes les nostres visites i peticions per adaptar-les a les necessitats de cada grup i cada client. Oferim al visitant una experiència diferent en un celler únic que treballa exclusivament amb vinyes pròpies al territori Corpinnat, ecològiques i biodinàmiques, elaborant brut nature d’anyada, que fan la criança amb tap de suro natural, per ser després remoguts i desgorjats a mà. Per aquesta raó, sempre mostrem el desgorjat manual sense congelar el coll de l’ampolla, tan característic i únic de Recaredo.

Disposem de diferents espais per poder celebrar i organitzar diferents esdeveniments corporatius com presentacions de producte, activitats de teambulding, activitats after meeting, reunions d’empresa... Els nostres espais  tenen una capacitat màxima de fins a 40 persones i estan totalment equipats amb taules mòbils que permeten diferents distribucions de l’espai, pantalla de plasma amb connexió per a portàtils i tauletes, projector i pantalla per a presentacions, flipchart, micròfon i servei d'àudio i WiFi. El lloguer de la sala de reunions  i els espais de Recaredo comporta implícita l’activitat de la visita i el tast al celler.

Recursos: 
Altaveus, Connexió de PC a projector, Flipchart, Micròfon, Pantalla de projecció, PC propi per presentacions, Pissarra, Projector
Espais
Square meters
Alçada
Standing
Auditorium
Classroom
Taula
U table
Imperial table
Has columns
Panelable space
Narual light
Sala 1949
90.00
2.90
40
40
20
40
No
No
Espai exterior del celler
400.00
200
100
100
80
80
No
Contacte
Persona de contacte: 
Meritxell Rodríguez
Telèfon de contacte: 
93.891.02.14
carrer Tamarit, Nº 10
Codi postal: 
08770
Telèfon: 
938 910 214
Idiomes: 
Anglès, Francès, Rus, Espanyol
Horaris: 

Feiners: de dilluns a divendres de 8 H a 17 H

Caps de setmana: dissabtes, diumenges i festius de 10 H a 13:30 H

Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?