Mas Rodó

Mas Rodó

Reunions i incentius

Meetings and incentives

Descripció

L’edifici creix sobre l’edificació prèvia de MAS RODÓ, un ‘Casa Pairal’ que data del segle XIII. És una intervenció dipositada sobre les restes preexistents: s’ha dissenyat una nau lleugera que descansa sobre un sòcol original de maçoneria, i que s’alça amb la intenció d’encaixar-se en el context adaptant al seu nou ús. La façana de fusta i acer, busca la complicitat amb l’entorn natural i històric, que fugint del mimetisme, pretén integrar-se amb el ‘Mas’ a través d’una construcció i d’una tècnica contemporànies. No obstant això, l’interior reflecteix una imatge molt més escandalosa. El verd de les vinyes ha estat l’excusa perfecta per consolidar una imatge. És un color luminescent, identitari, que es filtra a través de dos punts: la finestra i el porxo; i que posa en relació la vinya i el vi, o cosa que és el mateix; l’exterior, el camp, amb l’interior, el celler. La nau recupera espais antics però també en genera de nous, i aporta les últimes tecnologies al servei del procés del vi. El Celler de MAS RODÓ va quedar finalista en la Segona Edició dels premis “Viure amb Fusta” atorgat pel Consell Espanyol de Promoció de la Fusta i Arquinfad amb el patrocini del Govern d’Espanya, Ministeri de Ciència.

Espai per reunions i incentius: El celler esdevé un espai idoni per aquelles reunions més creatives amb el teu equip o altres departaments de la teva empresa. Un espai per desconnectar i reinventar-se, per crear aquelles sinergies més positives entre tots els membres. Disposem d'espai interiors acollidors de fins a 50 persones i uns exteriors que no deixen indiferent a ningú.

Espai per presentació de productes: Un escenari per potenciar la bellesa i les qualitats d'aquells productes que heu creat i que us permetrà crear l'ambient ideal per potenciar les vendes amb els vostres clients o fer les fotografies perfectes en un entorn idilic per futures promocions.

Celebracions: T'agrada el vi, la natura i l'arquitectura? Si la resposta és sí, aquest és el teu lloc per passar un dia inoblidable. Espais interiors de fins a 50 persones i uns exteriors amb més capacitat que et meravellaran.

Tots aquests esdeveniments es poden complementar amb servei d'àpats i coffes a través càterings especialitzats, activitats com visites al celler, tastos amb sommeliers, maridatges que no et deixaran indiferent, rutes de marxa nòrdica, ioga, taller de cuina, show cooking, i un gran etcètera.

Recursos: 
Connexió de PC a projector, Micròfon, Pantalla de projecció, PC propi per presentacions, Projector
Espais
Square meters
Alçada
Standing
Auditorium
Classroom
Taula
U table
Imperial table
Has columns
Panelable space
Narual light
Mas Rodó Cellar
No
Contacte
Persona de contacte: 
Georgina Saumell
Telèfon de contacte: 
649877486
Ctra. de Sant Pere Sacarrera a Sant Joan de Mediona, km 2
Municipi: 
Mediona
Codi postal: 
08773
Telèfon: 
932 385 780
Mòbil: 
649877486
Idiomes: 
Anglès, Francès, Italià, Espanyol
Horaris: 

Divendres de 10h a 14h 

Dissabtes de 10h a 14h

Diumenges de 10h a 15h

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?