Vins Mallofré

En Quim és un jove viticultor que vol compartir amb vosaltres la seva pasió per la terra i la vinya.

Ara teniu l'oportunitat de recòrrer amb ell la finca La Sanabra, de cultiu 100% ecològic, ubicada dins del Parc del Foix.

Aquesta situació dóna una gran particularitat a aqestes terres, que us sorprendran amb una gran varietat d'ambients ecológics

així com també un ric patrimoni històric i arquitectónic.

DEIXEU-VOS CONTAGIAR PEL SEU ENTUSIASME!!!

DESCOBRIU  LA PETJADA DE LA HISTÒRIA TOT PASSEJANT PER LES  NOSTRES VINYES I EN ACABAR  FAREU UN TAST DE XAREL·LO MALLOFRÉ maridat amb productes de la terra.

Si un dissabte o diumenge al matí voleu gaudir de la natura, ens trobarem al pàrking del Castell de Penyafort, per recórrer un  racó del Parc del Foix que us sorprendrà.

Anirem amb els cotxes fins la masia La Sanabra d’on sortirem tot caminant  entre les vinyes cap el Fondo de Sant Llorenç, de tornada de camí cap la masia, ens trobarem algunes curiositats històriques de la zona i per finalitzar la passejada visitarem la capella romànica de  la Sanabra i tornarem a la masia on ens fixarem amb alguns detalls arquitectònics i farem un tast de Xarel·lo Mallofré maridat amb productes de la terra .

Durada de la visita: 2h.  Caminada nivell baix 2km., cal portar calçat còmode. Explicacions durant la visita guiada:Viticultura (cultiu ecològic de la finca), Història ( petjades d’altres cultures), Arquitectura (curiositats de la capella i la masia -incloses dins el Catàleg del Patrimoni Cultural Català-).Tast/ maridatge: Xarel·lo Mallofré 100%  ecològic i productes de la terra.

Preu: 10€ adults/  2€ menors d'edat.

Lloc de trobada: Pàrking Castell de Penyafort (coordenades GPS: 41.306.223 1.658404, Santa Margarida i el Monjos, Alt Penedès, Barcelona)

Hora de sortida 11.00h

 

 

 

 

 

 

 

 

Masia La Sanabra

Codi postal: 
08730
Municipality: 
Santa Margarida i els Monjos
Mòbil: 
660 95 21 79
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?