Can Pasqual de Gelida

 

"El projecte de Can Pasqual és un projecte nou en un d'antic.

D'una banda, el de la nostra família, vinculada a la casa i al cultiu de les seves terres de forma ininterrompuda des del 1531, o encara més lluny, el de la masia, l'origen de la qual es troba en una antiga vil·la romana que estava situada just davant del casal actual.

De l'altra hi ha la nostra aventura personal, que comença fa només tres anys, quan vam decidir "donar la volta a Can Pasqual" i recuperar l'essència de les antigues masies del Penedès, amb tota la seva riquesa i diversitat, tornar a fer vi, i també oli i... el què vingués. Com sempre treballant des del respecte per la terra, per l'entorn, per la història, en definitiva, pel nostre llegat, i per suposat, per aquest territori que ens acull i la seva gent.

Però tot això no tindria sentit sense, a més, obrir-ne les portes i compartir aquesta forma de vida tan arrelada a la nostra cultura i que malauradament s'està perdent.

Així que benvinguts a casa nostra, 
                                             benvinguts a Can Pasqual."

Francesc Pascual (Director tècnic de l'explotació) i 
Noemí Vilaseca (Responsable d'enoturisme)

 

Per arribar

En tren o en cotxe. Estem a tocar de la sortida de l'AP7-Gelida (30 km de Barcelona / 70 km de Tarragona) i a 10 min caminant de l'estació de tren R4-Gelida (35 min de Sants / 40 min de Pça Catalunya)

Visites i altres experiències

Totes les visites són conduïdes de primera mà pels responsables del projecte.

Crtra de Sant Llorenç d'Hortons Km 1,6

Codi postal: 
08790
Municipality: 
Gelida
Telèfon: 
+34 93 779 01 57
Mòbil: 
+34 620 6377 83
Horari: 

- Visitas: De lunes a domingo. Siempre con reserva previa
Venta de producto: De lunes a domingo. Fuera del horario de oficina (laborables de 9 a 15h) llamar antes al 620 63 77 83 para confirmar que les podamos atender debidamente

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?