Ticus Restaurant

 Al Ticus Restaurant ens agrada la idea de fer “gran cuina en petit format” i al voltant d’aquesta filosofia elaborem diariament un menú i carta amb productes de temporada, gràcies al compromís que tením amb els nostres proveïdors, tots del territori, a fi de tenir diariament productes frescos, ecològics i amb gran cura del nostre entorn. Els nostres plats estan pensats en el " gaudi " d'una experiencia enogastronòmica. Les racions dels plats no són copioses, pero si suficients, per no haver de malbaretar el menjar. Sempre començem amb un aperitiu, calent o fred, depenent de la temporada, Seguim amb un primer i podem escollir un segón entre carn o peix i acabem amb un postre casolà. És ja tradició oferir arrossos cada día elaborats amb, arròs ecològic de Pals, i en totes les seves variants, negre, mar i muntanya, peix, verdures, etc.  El preu varia en funció de si es un dia laboral ( 18'00€) o dissabtes i festius ( 29,00€) amb iva inclós.

En aquests moments ja oferím la possibilitat del "Takeaway" menjar per endur i també vins i caves, espumosos, corpinnats. Aquesta possibilitat ha de ser per encàrrec i sempre amb la APP SocialCommerce, fent la comanda al telèfon mòbil 609 23 17 88. 

c/ Raval, 19
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
938 184 160
Preu: 
18.00€
Capacitat total: 
32persones
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Horari: 

Horari: de dimecres a diumenge de 12h a 16h. Dijous, Divendres i Dissabte vespres de 20h a 22,45h. Dilluns i Dimarts ( no festius ) descans de l'equip

Per a grups o celebracions especials (MARIDATGES) possibilitat d'obrir en altre horari -amb reserva prèvia i en funció del nombre de persones)

 

Vacances: 

Aquest any 2020 i degut al COVID19 ( hem estat tancats 110.- dies ) les vacances les anunciarem a la Web i XXSS

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?