PALMADOTZE Galeria d'Art

PALMADOTZE és una galeria d’art contemporani ubicada al PENEDÈS, en una masia del S. XV al terme municipal de Santa Margarida i els Monjos (a 40 minuts de Barcelona i situada al costat de la sortida 30 de la AP7). Després de 23 anys de trajectòria a Vilafranca del Penedès, a finals de l'any 2013 trasllada la seva seu a la Masia Mas Pujó.

Motivada per la necessitat de reinventar-se, PALMADOTZE vol proposar noves fórmules de divulgació i promoció de l’art contemporani que aportin particularitat i dinamisme al seu programa expositiu. La peculiaritat de la nostra regió ens ofereix l’oportunitat de posar de manifest la connexió existent entre “Art/Paisatge/Vi” a través de les similituds i paral·lelismes existents entre el respecte a la natura, inseparable de l’elaboració del vi i els processos de creació artística. Així es contempla la programació d’exposicions temporals complementades puntualment amb conferencies, concerts, espectacles de dansa i performances a l’aire lliure o cates de vi i oli, entre altres activitats. Una proposta que pretén dinamitzar culturalment la comarca del Penedès, enriquir el seu patrimoni i oferir al visitant una proposta cultural diferent.

PALMADOTZE disposa tanmateix d’un FONS D’ART PERMANENT amb obres - pintura, obra gràfica, escultura, fotografia i vídeo – de diferents tendències i estils.

Realitzades per artistes penedesencs com Lluís Mª Güell, August Rosell, Plantalech o Mª Teresa Baltasar, entre d’altres, i nacionals i internacionals de diferents generacions com Serra de Rivera, Llimós, Pep Agut, Miquel Barceló, Joan Brossa, Joan Fontcuberta, Guinovart, Hernández Pijuan, José Maldonado, Miralda, Muntadas, Perejaume, Ràfols Casamada, Thomas Ruff, Antoni Tàpies, Claudia Terstappen o Mayte Vieta, entre altres.

Masía Mas Pujó (N340a de Vilafranca a Sta Margarida i els Monjos, a 300 metros girar a la izquierda).Gps: 41º 19’ 31.21” N/ 1º 40’ 28.46” E (AP7 Salida 30)
Codi postal: 
08730
Municipality: 
Santa Margarida i els Monjos
Telèfon: 
+34 938 180 618
Idiomes: 
Anglès, Francès, Italià, Espanyol
Horari: 

D'abril a setembre:

  • De dimarts a divendres de 11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h.
  • Dissabte de 11.00 a 14.00 h (Visites amb cita prèvia).

D'octubre a març:

  • De dimarts a divendres d'11.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h.
  • Dissabte de 11.00 a 14.00 h (Visites amb cita prèvia).
Vacances: 

De l' 1 al 20 d'agost.

Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?