Tinta i Vi - Estudi d'Art Marta Arañó - ¿Pintem amb Vi ?

Estudi d'Art d'Obres pintades amb Vins de la D.O. Penedès. Un espai tranquil i per a grups reduïts, en el que podràs experimentar pintar amb vins del Penedès, realitzant tallers per a infants (el vi no conté alcohol), taller per a adults (no cal saber dibuixar), tallers per a la família, taller Romàntic Art per a parelles, Activitat Art i Cel - astronomia pels nostres sentits, petits concerts amb tast de vi i/o cava, activitat Terra3 - percussió, ceràmica i pintura amb vi, activitat d'Art i Segway pel camí Reial de Sant Esteve Sesrovires, activitat Pigments - amb pintura amb vi sobre ceràmica descobrirem la història, i d'altres activitats enoturístiques, festes d'aniversari i activitats a mida, Obres pintades amb Vi; venda i exposició permanent, tot amb vistes a la comarca i en un entorn molt especial.

Vine i descobreix el Vi des del seu Color, Textura i Gust.

Possibilitat de Pacs Regal, obert tot l'any amb reserva prèvia.

En totes les activitats es segueix el Protocol per evitar contagis pel COVID19.

Possibilitat de recollir als Clients en l'Estació dels Ferrocarrils Catalans de la Generalitat (Sant Esteve Sesrovires).

Totes les activitats indicades, també es realitzen per tot el Territori.

carrer Roser, 7
Codi postal: 
08635
Mòbil: 
687828778
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horari: 
De Dilluns a Diumenge, horari a convenir. Cal Reserva Prèvia. Mínim 4 persones per realitzar alguna de les activitats i un màxim 12 persones.
Vacances: 
Consultar a info@tintaivi.com
Biosphere committed companyCommitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?