Descobrir Penedès

Descobrir Penedès, visites guiades per descobrir el nostre territori i la nostra història. Treballar en la recerca, la gestió i la difusió del patrimoni cultural és la nostra feina. Les excavacions arqueològiques, les visites guiades, les exposicions, les activitats turístiques i didàctiques, i engegar nous projectes culturals, són alguns dels camps on treballem. Cada cop arriben més visitants al Penedès atrets pel món del vi, el cava i les manifestacions de la cultura popular i tradicional, i es sorprenen per la presència d’altres elements que també formen part d’aquest paisatge.

Esglésies, cementiris, campanars, palaus, cases nobles, monuments, jaciments arqueològics. Diversos elements que permeten descobrir gairebé 5.000 anys d’història d’aquest territori. Tot plegat son el complement perfecte a les vinyes, les caves, els cellers, l’oferta gastronòmica penedesenca i les tradicions.

Per tal de descobrir-lo us convidem a visitar el Penedès i trepitjar-lo amb les nostres propostes, ja sigui a nivell individual o en grup, amb la família o amb els amics. També per a les escoles que volen conèixer de primera mà les propostes de les aules.

Codi postal: 
08720
Municipi: 
Vilafranca del Penedès
Mòbil: 
606889257
Idiomes: CatalàAnglèsFrancèsEspanyol
Horari: 
De dilluns a divendres de 9 a 19. Dissabtes de 10 a 14. Visites programades i concertades adaptades als nostres visitants. De lunes a viernes de 9 a 19. Sabados de 10 a 14. Visitas programadas y concertadas adaptadas a nuestros visitantes. Monday to Friday from 9 to 19. Saturday from 10 to 14. Visits, schedualed and concerted for our visitors.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?