Cal Feru eno·botiga

Els caves i els vins del Penedès de la mà de qui millor els coneix.Des de Sant Sadurní d’Anoia a qualsevol racó del món.

CAL FERU és molt més que una botiga, és l’espai on triar, tastar i descobrir amb profunditat els Caves i els Vins del Penedès, de la mà de qui millor els coneix: el Xavier Roig i el seu equip. 

Què és Cal Feru?

Cal Feru és un projecte amb més de 80 anys d’història. El representant de la quarta generació, Xavier Roig, sumiller de referència en el coneixement del Cava, ha fet de Cal Feru un espai on apropar-se als caves i vins del Penedès de la manera més directa, amb el que sempre ha estat el punt fort de l’establiment: el gran coneixement de cadascun dels productes degut a la professionalitat, l’experiència, la llarga trajectòria i al fet de ser a Sant Sadurní d’Anoia, gaudint d’un contacte directe i molt proper amb cadascun dels cellers de la zona.

4 generacions: del vi a granel al cava.

Cal Feru (fundat l’any 1934) va començar sent un magatzem de vins a granel. Pere Roig Grau, el seu fundador, es dedicava a seleccionar els millors vins dels pagesos de la zona per a comercialitzar-los a les tavernes de Barcelona. El seu successor, Miquel Roig Tort,  va seguir especialitzant-se en la compra i venda del millor vi a granel del Penedès i va fundar una botiga. El seu fill, Miquel Roig Forés, juntament amb la seva dona, Patrícia Castellví Lenedic, van ser qui van ampliar la botiga i la van dirigir cap a la venda de caves i vins del Penedès. El seu fill, Xavier Roig Castellví, es va especialitzar en el coneixement dels caves i els cellers de més proximitat; és qui actualment esta al davant i ha fet que esdevingui un espai de referència en aquestes especialitats.

 

foto-historia-1.jpg foto-historia-2.jpg foto-historia-3.jpg foto-historia-4.jpg

 

ENOBOTIGA

Botiga a Sant Sadurní d’Anoia

 

 

 

 

 

 

De manera física ens podeu trobar al número 51 del carrer Diputació, a Sant Sadurní d’Anoia, amb més de 1500 referències i les recomanacions personalitzades per part del nostre equip professional.

En aquest mateix espai disposem d’una Sala de tast on es realitzen la majoria d’activitats d’eno·cultura i de “La Tasting Room” , on es poden degustar, en horari de botiga, caves de diferents cellers de manera més informal  sense reserva prèvia. També s’hi troba l’exposició “75 anys de comerç amb el vi”, que podeu visitar amb les explicacions dels seus protagonistes.

Botiga on-line

En aquesta botiga web trobareu tots els caves i vins del Penedès que venem a la botiga de Sant Sadurní d’Anoia, així com informació sobre les activitats d’eno·cultura i possibilitat de contractar-les.

Les explicacions de cada producte us poden orientar a l’hora d’escollir, però us podem oferir informació i recomanacions més personalitzades si us poseu en contacte amb nosaltres a través de calferu@calferu.com o al telèfon (+34) 938 910 163. 

Consulteu les condicions d’enviament aquí

ENOCULTURA

Ens agraden els vins i caves però, sobretot, ens agrada conèixer-los de prop i transmetre’n la seva essència, hi ha tot un univers darrera cada ampolla (una història, un terrer, una idea, una manera de fer, unes característiques sensorials, maridatges ideals, paral·lelismes artístics o gastronòmics...) i crear esdeveniments per a que us hi pugueu endinsar, ens fa realment feliços.

Ja són més de 15 anys organitzant activitats relacionades amb la cultura del vi: caminades entre vinyes des de 2005, 4 caminades eno·gastronòmiques, 3 edicions del festival Decanta (maridant música i vi), tastos en veler des del 2013 des del port de Vilanova,  “tastos amistosos” des del 2013...

Les activitats que us oferim estan organitzades per en Xavier Roig, sumiller de Cal Feru, finalista al concurs “Mejor sumiller de Cava de España 2013”, i Formador en Cava, diploma otorgat per l'Institut del Cava al 2018, i impartides per ell mateix o per part de col·laboradors independents del sector vinícola amb especialitats complementàries.

veler-historia.jpg 

El nostre establiment és membre d’Eno·turisme Penedès, Som Sant Sadurní i està adherit al SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos).

 

 

Diputació, 51
Codi postal: 
08770
Municipality: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
938 910 163
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Horari: 

Dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 17 a 20:30h. Diumenges i festius, de 10 a 14h. Dilluns tancat (excepte mes desembre)
Martes a Sábado, de 10 a 14 y de 17 a 20:3'h. Domingos y festivos, de 10 a 14h. Lunes cerrado (excepto mes de Diciembre)
Thursday to saturday: 10h to 14h and 17h to 20,30h. Sunday and Holidays: 10h to 14h. Closed Mondays (except December)

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?