Vilarnau

Una situació privilegiada. Un entorn excepcional. Una cuidada elaboració. Un rigorós respecte pel medi ambient i un equip humà entusiasmat amb el seu treball. Una petita i avantguardista cava artesanal

La noble família Vilarnau es va assentar en el s. XII en aquesta privilegiada terra del Penedès. Vilarnau és el resultat etimològic de Vila Arnau, és a dir, la "casa de camp o Domus" dels Arnau, que es trobava en la demarcació senyorial del terme del Castell de Subirats i on ja en el segle XII es conreaven vinyes. Albert de Vilarnau, nom que rep actualment el cava més exclusiu de la marca, va ser un personatge molt singular que va fer créixer el poder de la família i, inclòs en el s. XIV va ser un dels mecenes de l'església Santa María de Vilarnau.

El primer cava amb etiqueta Vilarnau neix en 1949, quan la família propietària comença a comercialitzar el cava que des d'antic produïen les vinyes plantades en la finca "Ca Petit i Els Planes de Vilarnau". Des de llavors, Vilarnau ha estat associat a un cava de noble personalitat, elaborat sota exigents estàndards de qualitat i que cuida al màxim el detall.

En 1982, va passar a formar part de la família de cellers de González Byass. La nova cava es va situar en el centre de la finca i la seva inauguració va tenir lloc a l'octubre de 2005. El disseny de la moderna cava és de l'arquitecte Luis González. En ella, predominen les línies rectes i destaca la perfecta adaptació al preciós entorn mediterrani a través d'abundants vidrieres. Tres són els principals elements integradors del paisatge: l'aigua, que voreja tot l'edifici i que prové de l'aigua de pluja, el cristall de la vidriera i la fusta de roure dels murs exteriors. L'interior ha estat en gran part dissenyat pel reconegut artista Antonio Miró, qui ha creat una atmosfera càlida i acollidora.

Mitjançant l'adhesió al compromís Biosphere, Vilarnau treballa sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, sociocultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat.

Informació

Finca Can Petit.ctra Espiells km.1,4
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
938 912 361

Detalls

Capacitat: 
2 - 200
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Horaris: 

De dilluns a divendres de 10h a 14h i de 15h a 18h

Dissabtes i diumenges de 10h a 15h

Vacances: 
1 gener 24 juny 15 agost 25-26 des
Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?