Parés Baltà, vins i caves ecològics i biodinàmics

Som un celler familiar des del 1790, però amb idees joves i fresques. Cultivem les vinyes de forma ecològica i biodinàmica en un mosaic de sòls, climes i varietats de raïm que donen una personalitat única als nostres vins.

La Mª Elena i la Marta, les enòlogues de la família, són les encarregades de transmetre l’essència de cada raïm del cep a la copa.

Et convidem a conèixer les virtuts del cultiu ecològic i biodinàmic. Visita el celler i descobreix com elaborem els vins combinant tècniques ancestrals i modernes. Tasta’ls, emocionat, deixa’t seduir! I si et ve de gust anar més enllà, demana’ns una visita a mida!

Mitjançant l’adhesió  al compromís BIOSPHERE, treballem sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, socio-cultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat.

Informació

Masia Can Baltà, s/n.
Codi postal: 
08796
Telèfon: 
938 901 399
Mòbil: 
647 958657

Detalls

Capacitat: 
1 - 130
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Horaris: 

El celler, la terrassa chill out i la botiga del celler estan oberts durant tot l’any de Dilluns a Diumenge (9:30h a 18:30h). És molt recomanable reservar les visites amb antelació si es vol gaudir d’un tour guiat.

 

Vacances: 
1 i 6 de gener, 24 de juny, 25 i 26 de desembre.
Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?