Jean Leon

Jean Leon va ser un personatge excepcional. Tenia un instint únic per avançar-se al seu temps. A finals dels 40, després d’ emigrar als Estats Units, va iniciar la seva carrera a Hollywood treballant com a cambrer per Frank Sinatra al Villa Capri, la qual li va permetre introduir-se al món del cinema i fer-se amic de famosos actors de l’època daurada. El primer projecte important per a Jean Leon va començar gràcies a la seva amistat amb James Dean. Amb ell, va trobar l’ajuda per complir el somni que havia tingut des de que va arribar  a Califòrnia: crear el restaurant més luxós de Hollywood, on li van posar ‘La Scala’. 

En poc temps es va convertir en un lloc de reunions d’actors, directors, productors i polítics influents: des de Marilyn Monroe a John Fitzgerald Kennedy, passant per Zsa Zsa Gabor a Paul Newman. Va ser, per excel·lència, el punt de referència i escenari del glamur de la meca del cinema. Però ell era un inconformista. Així que es va llançar cap al seu segon anhel: l’elaboració d’un vi perfecte. Va començar a viatjar per tot el món buscant una zona amb unes característiques específiques que li permetessin elaborar un vi amb una singularitat, personalitat i identitat única. Una vegada al Penedès, va substituir els ceps locals per començar a elaborar els primers vins de cabernet sauvignon i chardonnay d’Espanya.

Actualment, els vins de Jean Leon posseeixen la certificació de ‘Vi de Finca’ concedida per la Generalitat de Catalunya. Un reconeixement a la singularitat dels vins procedents d’una vinya única com a conseqüència d’una combinació d’una varietat determinada, un tipus de sòl concret i un microclima que afavoreix la màxima expressió.

 

 

Mitjançant l’adhesió  al compromís BIOSPHERE , treballem sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, socio-cultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat.

Informació

Chateau Leon, s/n
Codi postal: 
08775
Telèfon: 
93 817 76 90
Mòbil: 
680 449 693

Detalls

Capacitat: 
1 - 30
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Horaris: 

CENTRE DE VISITES i WINE BAR:

Degut a la situació actual l'horari és el següent fins a nou avís:

Per qualsevol consulta o petició us podeu posar en contacte amb nosaltres a visitas@jeanleon.com

Dilluns a Divendres, de 10:00 a 14:00 hores

Dissabtes, Diumenges i Festius: de 10:00 a 14:00 hores

 

 

Vacances: 
25 i 26 de Desembre 1 i 6 de Gener
Biosphere committed companyCommitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?