Jean Leon

Jean Leon va ser un personatge excepcional. Tenia un instint únic per avançar-se al seu temps. A finals dels 40, després d’ emigrar als Estats Units, va iniciar la seva carrera a Hollywood treballant com a cambrer per Frank Sinatra al famós restaurant Villa Capri, la qual li va permetre introduir-se al món del cinema i fer-se amic de famosos actors de l’època daurada. El primer projecte important per a Jean Leon va començar gràcies a la seva amistat amb James Dean. Amb ell, va trobar l’ajuda per complir el somni que havia tingut des de que va arribar  a Califòrnia: crear el restaurant més luxós de Hollywood, on li van posar ‘La Scala’

En poc temps es va convertir en un lloc de reunions d’actors, directors, productors i polítics influents: des de Marilyn Monroe a John Fitzgerald Kennedy, passant per Zsa Zsa Gabor a Paul Newman. Va ser, per excel·lència, el punt de referència i escenari del glamur de la meca del cinema. Però ell era un inconformista. Així que es va llançar cap al seu segon anhel: l’elaboració d’un vi perfecte. Va començar a viatjar per tot el món buscant una zona amb unes característiques específiques que li permetessin elaborar un vi amb una singularitat, personalitat i identitat única. Una vegada al Penedès, va substituir els ceps locals per començar a elaborar els primers vins de cabernet sauvignon i chardonnay d’Espanya.

Actualment, els vins de Jean Leon posseeixen la certificació de ‘Vi de Finca’ concedida per la Generalitat de Catalunya. Un reconeixement a la singularitat dels vins procedents d’una vinya única com a conseqüència d’una combinació d’una varietat determinada, un tipus de sòl concret i un microclima que afavoreix la màxima expressió.

A causa de la nova normalitat, el compromís d'Enoturisme de Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur, implementant totes les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Qualitat Turística (ICTE). Tanmateix, recentment hem obtingut el segell  SAFE TRAVELS  que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, les entitats i les destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19 .

Mitjançant l’adhesió al compromís BIOSPHERE, treballem sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, sòcio-cultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat.

Informació

Chateau Leon, s/n
Codi postal: 
08775
Telèfon: 
93 817 76 90
Mòbil: 
680 449 693

Detalls

Capacitat: 
1 - 30
Idiomes: CatalàAnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Horaris: 

CENTRE DE VISITES i BOTIGA DE VINS:

Dilluns a Divendres, de 09:30 a 17:30 hores

Dissabtes, Diumenges i Festius: de 09:00 a 15:00 hores

WINE BAR:

Dilluns a Divendres, de 12:30 a 17:00 hores

Dissabtes, Diumenges i Festius: de 12:30 a 14:30 hores

 

 

 

Vacances: 
25 i 26 de Desembre 1 i 6 de Gener
Biosphere committed companyCommitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?