Finca Viladellops

Viu l'enoturisme a Finca Viladellops

Vine a conèixer Finca Viladellops, un emplaçament que combina història, paisatge i cultura. Descobreix el celler (que data de 1877), visita les vinyes i coneix els secrets de l’elaboració dels vins.

Durant generacions, la família Desvalls ha estat vinculada a la terra, i aquest és el nostre compromís: seguir respectant i tenint cura del paisatge.
Finca 100% ecològica certificada, amb 60 Ha de vinyes pròpies, de les varietats autòctones xarel·lo i garnatxa, dins d’una propietat amb una extensió de 400 Ha.

Finca Viladellops està situada al costat del castell d’Olèrdola (a 45 km de Barcelona i a 10 minuts de Sitges) t’ofereix una experiència completa. A més de tastar els nostres vins, pots descobrir petits tresors com l’ermita del segle XII, la torre medieval del segle XI i l’exposició permanent Els Desvalls i Catalunya, una mostra que interpreta la història de Catalunya a través d’un arxiu familiar que consta de 4500 pergamins des de l’any 985.

Seguint amb la tradició i arrelament de la vinya, el projecte de Finca Viladellops es defineix com 100% Mediterrani i autòcton, conservant i potenciant les varietats tradicionals de la zona: Xarel·lo per a blancs i Garnatxa per a negres.

Informació

Finca Viladellops - Celler Gran. Viladellops
Codi postal: 
08734
Municipi: 
Olèrdola
Telèfon: 
(+34) 93 8188371
Mòbil: 
(+34) 662280222

Detalls

Capacitat: 
4 - 20
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horaris: 

11 hrs
16 hrs

Vacances: 
25 de desembre, 1 de gener, 6 de gener i 1 de maig
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?