Cellers Carol Vallès

Després d’una llarga tradició en l’elaboració de caves familiars, la passió i la inquietud de Joan Carol el porten l’any 1996 a fundar Cellers Carol Vallès. Així, decideix establir-se a l’antiga masia de Can Parellada, adquirida pels seus avis fa més de 100 anys.

Amb la indispensable ajuda de la seva dona, la Teresa Vallès, el Joan Carol comença a comercialitzar els caves que amb tanta dedicació havien elaborat durant anys. El “Parellada i Faura”, que porten els cognoms de la mare del Joan; i després el “Guillem Carol”, que porten el nom del fill. Passat i futur. Tradició i innovació. La forta aposta pel mètode tradicional, els cupatges singulars i les llargues criances fan que, a poc a poc, els caves de la finca es vagin fent un nom, fins a assolir diversos reconeixements i recollir premis de prestigi.

Actualment, la segona generació ha agafat el timó dels cellers. I ho ha fet amb la mateixa inquietud, passió i valors que van veure néixer el projecte: un fort compromís amb l’entorn, les llargues criances del cava i una forta aposta per la sostenibilitat. 

Fem visites, tastos i activitats enotrístiques al celler

Disposem d'una casa rural, Can Parellada, amb una capacitat per a 7 persones.

Disposem d'un espai de pernoctació per a autocaravanes. Aquesta té tres places que estan envoltades de vinyes. És un espai per a que hi puguin pernoctar, és gratuït i no és necessària reserva prèvia. Està a tan sols 10 minuts de Vilafranca del Penedès, on poden trobar botigues de tot tipus així com molts altres serveis. Poden aprofitar per a combinar la pernoctació amb una visita al celler i degusatció dels nostres caves!

 

 

Informació

Can Parellada S/N - Corral del Mestre (Can Cartró)
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats
Telèfon: 
938 989 078
Mòbil: 
605393466

Detalls

Capacitat: 
6 - 50
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horaris: 

De dilluns a divendres de 9 a 14h i de 15 a 18h. Dissabtes i diumenges de 10.00 a 14.00 h.

 

Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?