Celler Heretat Mastinell

Mastinell és un petit celler d'esperit mediterrani, molt actual però alhora, respectuòs amb la tradició de la terra. S'emplaça en un paratge privilegiat, en una zona de terres fèrtils, a l'abric de la muntanya de Sant Pau, que les protegeix dels vents del nord i que li proporciona un microclima temperat.

La seva història es basa en el compromís de la família Valderrama que amb la seva dedicació i tenint per bandera la innovació, la creativitat i la tradició, ha aconseguit amb la seva tenacitat un objectiu inabastable per moltes marques: formar part del selecte grup de les primeres deu caves més prestigioses del Penedès.

En ple cor de la Denominació d'Origen Penedès, en aquesta terra sense altres límits que la brisa marina, el sol mediterrani i les seves muntanyes, el cultiu de la vinya té un significatiu protagonisme. Avui, respectuosos amb el passat i amb la mirada posada en el futur, a Mastinell seguim fent del fruit de la terra la nostra raó de ser, amb qualitat i amb passió.

No podem elaborar els nostres vins i caves amb un altre objectiu que no sigui la qualitat, confirmada per nombrosos premis, aconseguits gràcies a la qualitat del nostre raïm i a la cura procés d'elaboració. El resultat dels nostres vins i caves és una cosa excepcional i mereix degustar-se en moments especials ... Carpe Diem ...

 

Informació

Ctra. de Vilafranca a Sant Martó Sarroca, km. 0,5
Codi postal: 
08720
Telèfon: 
+34 931156132

Detalls

Capacitat: 
1 - 160
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Horaris: 

- Visites de dilluns a diumenge. Horaris especials per a grups superiors a 10 persones. Consulteu previament la disponibilitat.

Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?