Caves Nadal

La Finca Nadal de la Boadella està situada al bell mig de la plana del Penedès, a només 40 minuts de Barcelona i Tarragona, en un punt privilegiat on la bellesa del paisatge captiva al visitant. Sota la mirada omnipresent de l’imponent massís de Montserrat, les cent hectàrees de vinya que envolten la masia ofereixen la possibilitat de gaudir d’un entorn excepcional i de tot tipus d’activitats a l’aire lliure o en espais singulars del celler.

Can Nadal de la Boadella va ser fundada a principi del segle XVI, a l’any 1510 i des de llavors mai no s’hi ha deixat de conrear la vinya i elaborar vi. Ni tan sols en els anys més difícils de la Guerra Civil (1936-39), quan una part de la finca va ser expropiada per construir-hi un camp d’aviació. L’origen del nostre cava es remunta a l'any 1943 quan, després de la Guerraa Civil, el  Ramon Nadal Giró recupera les vinyes que li van ser expropiades  decideix reorientar el negoci familiar (destil·leria d’aiguardent) cap a l’elaboració de vins escumosos. 

A dia d’avui, les  100 hectàrees de vinyes pròpies conreades seguint les pautes de la viticultura ecològica continuen regalant-nos el fruit de les varietats autòctones del Penedès —xarel·lo, xarel·lo vermell, parellada i macabeu— amb les quals elaborem els nostres caves i vins blanc nobles.

Informació

Finca Nadal de la Boadella s/n
Codi postal: 
08733
Telèfon: 
938 988 011
Mòbil: 
607 46 30 52

Detalls

Capacitat: 
2 - 30
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horaris: 
  • Obert de Dilluns a Diumenge:

           -Matí: de 10:00h a 14:00h

 

Horari visites: 11:00h

Per a visites, maridatges i pàrquing d'autocaravanes es recomana reserva prèvia:

         - Telèfon

         - Correu electrònic 

         - Web

 

Vacances: 
Obert tot l'any excepte: / De l’1 al 7 de gener // El 24 de juny // El 25 i 26 de desembre /
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?