Canals & Munné

Canals & Munné es una empresa petita y familiar dedicada a la elaboració de vins i caves de qualitat mitja-alta desde 1915 quan Josep Canals Capellades, besabi de l'actual Enòleg, va fundà l'empresa. Actualmente Canals & Munné té dos bodegues: una al centre del poble dedicada al Enoturismo i una altre a les afores, entre mig de les viñes, dedicada a la el.laboració de vins i caves. En el present la bodega comercialitza 250.000 ampolles, les quals el 80% van destinades al mercat nacional i el 20% van dedicades al mercat internacional, a països como Japó, China, EEUU, Brasil, Costa Rica, Bèlgica, Alemania, Dinamarca, Polonia, Andorra, etc…

Aquest 2013, la bodega ha guanyat la Gran Medalla d'Or, com millor cava del món  en el Concurs Mundial de Brusel.les 2013, cosa que ha fet catapultar la cava, en el segment de més prestigi a nivell mundial.

 

 

Informació

Ctra. De Sant Sadurní a Vilafranca, km 0,5
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
938 910 318
Mòbil: 
629912883

Detalls

Capacitat: 
2 - 25
Idiomes: Espanyol
Horaris: 

Dissabte, diumenge i festius mati visites a les 12h i a les 13h. Entre setmana i caps de setmana i festius a la tarda, només per grups d'un mínim de 25 persones, amb reserva prèvia.

El preu inclou:

- Visita Caves

- Degustació 1 copa de cava.

- 1 ampolla de cava Brut Nature per persona,

 
Vacances: 
Del 25 de Desembre al 6 de Gener
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?