Can Ràfols dels Caus

L’any 1979 en Carlos Esteva decideix anar a viure a la finca del seu avi, Can Ràfols dels Caus.

Els seus primers contactes amb la viticultura van tenir lloc a Menorca, a la dècada de 1970, però no va ser fins que es va fer càrrec de la finca familiar quan va decidir implicar-se en cos i ànima a la producció de vins de qualitat, tot potenciant les característiques del paisatge i l’arquitectura del lloc en un marc sostenible.

L’arribada d’Esteva al Garraf  va suposar tota una revolució: no només es va aplicar a restaurar la noble masia, que es trobava en un estat ruïnós, si no que va regenerar l’explotació de les seves vinyes, introduint noves varietats i mètodes de conreu, apostant per l’excel·lència vinícola, amb un caràcter singular i dotant el celler d’una identitat pròpia.

Amb diverses dècades de trajectòria en l’univers del vi, Carlos Esteva continua distingint-se per la seva àmplia cultura en aquest sector -ha estat nominat titular de la prestigiosa Académie Internationale du Vin– i per la seva capacitat per a diversificar-se: no conforme amb haver creat una vintena de referències a Can Ràfols dels Caus –entre vins i caves–, ha impulsat altres projectes com Mas Oller, a l’Empordà, i Can Camps, una petita finca situada al bell mig del Parc Natural de Garraf.

Informació

Can Ràfols dels Caus Av.Olesa
Codi postal: 
08793
Telèfon: 
627964509

Detalls

Idiomes: CatalàAnglèsFrancèsEspanyol
Horaris: 

Visites: De dilluns a diumenge, dos tours : a les 10h i a les 12:30h.  Cal reserva prèvia per gaudir de les visites. 938970013 / 627.96.45.09 / enoturismo@causgrup.com 

La Bodegueta de Can Ràfols (wine bar / botiga)  De dilluns a divendres de 10h a 16h i caps de setmana sempre amb reserva prèvia. 938970013 / 627.96.45.09 / enoturismo@causgrup.com 

Compra de vins online : www.shopcaus.com 

 
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?