Blancher Caves i Vins

VISITA A LES CAVES

Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres caves i vins. Reserva previa per dies laborables i segons aforament els caps de setmana i festius. Consultar horaris i preus. Visites en espanyol, català, anglès i francès (per anglès i francès, consultar).

ESPAI BARBACOA

Caves Blancher posa al servei dels seus clients i amics, l'ESPAI BARBACOA per caps de setmana i festius. Un lloc ideal per a empreses, families i grups, on podran gaudir i compartir, mentres cuinene amb una copa de cava ben freda. Requereix reserva prévia. Consultar condicions.

ENOTURISME

Disfruta de l'Enoturisme en mig de la capital del cava, Sant Sadurní d'Anoia, a 35km de Barcelona. Visites guiades, cata, museu, botiga i posibilitat de prendre un aperitiu a la nostra taverna. Consultar horaris. 

LLOGUER D'ESPAIS

Caves Blancher us proposa l'ESPAI BARBACOA i la nostra SALA POLIVALENT per a reunions, celebracions i esdeveniments privats en laborables. Ideal per a grups, Requereix reserva prévia. Consultar condicions.

Informació

Plaça del Pont Romà, 15
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
938 183 286

Detalls

Capacitat: 
1 - 30
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Horaris: 

Botiga i Oficines: de Dilluns a Divendres de 08.30h a 13.30h i de 15h a 18h. Dissabtres, Diumenges i Festius de 09:30h a 14.30h.

Visites: Dissabtes, Diumenges i Festius a les 11h i a les 12.30h. Laborables visita concertada a les 12:00h i 16:30h.

Espai Barbacoa: Dissabtes, Diumenges i Fesfius de 10.30h a 17.30h. Reserva previa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?