Hotel Castell de Gimenelles *

L'Hotel Castell de Gimenelles és un hotel rural familiar que està ubicat en un mas del segle XVIII, declarat Bé Cultural de interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. El mas, aïllat i rodejat de camps i vinyes, està situat sobre un turonet amb magnífiques vistes de tota la comarca fins el mar com a teló de fons.

L'històric edifici, hereu de la fortificació medieval del mateix nom, va ser restaurat en vàries etapes des de 1985 fins l'any 2000. Conserva tota l'estructura i sostre originals, així com el tradicional embigat de fusta de pi; les parets estan fetes de pedra i calç, i els elements de ceràmica originals van ser fets d'argila de la zona.

L'hotel compta actualment amb 7 habitacions, distribuïdes entre la primera planta de l'edifici, la planta baixa i un annex al jardí principal (la seva capacitat és de 14 a 21 persones). Cada habitació compta amb una decoració singular, que utilitza els colors de terra propis de la zona, així com el típic blauet. Els seus respectius banys, uns amb banyera i d'altres amb dutxa d'obra, tenen una línia de color sobre el blanc tradicional de les seves rajoles, i destaca  d'entre tots ells el que està ubicat dins d'un antic cup de raig, amb les peces ceràmiques originals a la seva paret circular.

 El restaurant de l'hotel ofereix una cuina de mercat amb base tradicional, que es nodreix bàsicament de l'hort propi, de cultiu ecològic, i de petits productors i artesans de la comarca.

Compta amb una carta de vins i caves exclusivament de la regió del Penedès, elaborats per bodegues petites i mitjanes, i que són àmpliament representatius dels microclimes, sòls i varietats autòctones penedesencs, com també de la creativitat i esforç artesanal dels elaboradors d'aquesta regió vinícola.

Els grans espais interiors de l'edifici - el saló de l'antic celler, la Sala de les Premses, la sala noble...- fan que l'hotel sigui un lloc ideal per a trobades familiars, reunions d'empresa,  etc.

Els jardins del mas - el Jardí del Baluard, el Pati Xic, l'Era, etc- són espais oberts amplis i agradables on poder seure a prendre una copa de vi, o sopar o esmorzar tranquil·lament a l'aire lliure i amb total privacitat.

Els detalls singularitzen aquest establiment. Com per exemple, els productes de benvinguda de raïm que hi ha en cada bany, que són de gran qualitat i de producció ecològica.

Altres serveis:

- Servei de Fisioteràpia i Benestar Corporal:  L'Hotel compta amb una fisioterapeuta col·legiada, especialitzada tant en tractaments de rehabilitació i reequilibració neuro-muscular, com en massatge aiurvèdic i relaxant, entre d'altres.

- Botiga de l'hotel: venda de vins i caves a preu de celler, oli de la comarca, cosmètica de raïm, olives i herbes de la casa, etc,  com també pintures i ceràmica d'artistes locals.

- Punt d'informació enoturístic, cultural i d'oci, com també de qualsevol servei que necessitin els nostres clients: transport privat amb xofer/guia o sense, trànsfers a l'aeroport o a les estacions de tren i AVE, etc.- A l'hotel us podem atendre en català, castellà, anglès i francès.

 
Mas Castell de Gimenelles. L'Hostal
Codi postal: 
43713
Municipi: 
Sant Jaume dels Domenys
Telèfon: 
(00-34) 977 678 193
Tipus de lloguer: 
Hotel
Categoria de l'Hotel: 
H*
Capacitat total: 
21 persones
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer per habitacions
Habitacions dobles: 
2 habitacions
Habitacions triples: 
3 habitacions
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?