Els Cups

La casa
Els Cups, es troba a la part sud de Sant Vicenç de Calders, és una casa de pagès del segle XIX amb una reforma integra feta l’any 2012 però conservant els elements de la casa que permet entrar en els seus orígens, la pagesia. Hi podreu observar les eines del camp, una premsa i dos cups.
 
Aquesta casa ens ha arribat gràcies a l’esforç, constància i perseverància d’humils pagesos que sabent aprofitar els recursos de la terra van mantenir i ampliar el seu patrimoni i avui nosaltres i vosaltres la podem gaudir. Els Cups es troba en un lloc privilegiat prop de la muntanya i la platja on es poden fer moltes activitats. La casa té una capacitat per a 8 persones amb possibilitat de 3 places més.
L’habitatge té dues plantes distribuides en quatre nivells.
A la planta de baix hi trobem  el cancell el qual dóna  a una entrada  i un petit lavabo .Seguidament hi ha la cuina menjador, totalment equipada amb microones, forn, rentaplats, nevera amb congelador entre altres electrodomèstics en aquesta mateixa planta i baixant uns graons hi ha una sala gran on hi ha una llar de foc, amplis sofàs, taules de joc i racons que conviden a una lectura relaxada. Des de la cuina i la sala es pot sortir a  un pati privat amb llar de foc i porxos sobre del quals hi ha una àmplia terrassa solàrium mirador on contemplar grans vistes del Vendrell ,  la platja de Coma-ruga i Sant Salvador.

 
A la part de dalt  hi trobem dos nivells amb quatre habitacions dobles molt àmplies i cada una d’elles amb bany privat. Cada una de les habitacions té un nom que vol simbolitzar els colors que es poden observar a la vinya al llarg de l’any, així com les parts del cep. Al primer replà trobem l’habitació Rabassó, decorada a tons marrons.L’habitació Pàmpol decorada en tons vermells. Pujant quatre graons arriben al segon replà on hi l’habitació Redolta decorada a tons verds i l’habitació Raïm decorada a tons morats, en aquesta habitació hi ha accés a una terrassa on pendre el sol i gaudir de vistes d'El Vendrell i de les platges.
Del Pou, 33-35 Sant Vicenç de Calders (El Vendrell)
Codi postal: 
43880
Municipi: 
El Vendrell
Telèfon: 
977 678 144
Mòbil: 
650 959 794
Tipus de lloguer: 
Casa rural
Capacitat total: 
11 persones
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer complet
Habitacions dobles: 
1 habitacions
Habitacions triples: 
3 habitacions
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?