Cava & Hotel Mastinell

Cava & Hotel Mastinell és un hotel de 5 estrelles situat a Vilafranca del Penedès amb 13 exclusives habitacions, 6 sales completament adaptables amb capacitat per a 260 convidats, espai gastronòmic, celler, terrassa, jardins i piscina. La seva arquitectura única emula un sinuós conjunt d'ampolles de cava en rima i la seva teulada, construïda amb la tècnica del trencadís, ret homenatge a Antoni Gaudí.

Cava & Hotel Mastinell és, sens dubte, un dels hotels més especials de la zona del Penedès, impulsor de l'enoturisme i respectuós amb el medi ambient. L'edifici es va dissenyar amb poca alçada per minimitzar l'impacte visual a la comarca, inclou plaques solars, reutilització pluvial, ventilació creuada, caldera de biomassa, il·luminació led i mobiliari i decoració amb certificat de baix impacte ambiental.

Oferint estades basades en la cultura del vi i el cava, el Cava & Hotel Mastinell ocupa un espai singular amb vistes a les vinyes i als cellers. Les seves 2 habitacions Individual Business, 10 habitacions Premium Double i la seva Suite Deluxe són perfectes per a aquells clients que vulguin allotjar-se en ple centre del Penedès per viure una experiència única. L'hotel disposa d'altres serveis com sales per a esdeveniments, piscina, celler, i l'Espai Gastronòmic En Rima, ideal per als viatgers que vulguin gaudir de la millor gastronomia de km 0 amb productes de la terra. A només 15 minuts caminant del centre de Vilafranca del Penedès, la seva ubicació és perfecta per realitzar tot tipus d'activitats. L'ajudarem a organitzar una estada única, completament personalitzada i a la seva mida.

El Cava & Hotel Mastinell ha rebut nombrosos premis: ser nombrat Millor Establiment de Turisme en el seu primer any de Rutes del Vi d'Espanya, una iniciativa de l'Associació Espanyola de Ciutats del Vi (ACEVIN) i Turiespaña. El 2011, l'hotel va guanyar la medalla d'or en el Shanghai Expo Internacional de Disseny d'Interiors i el 2014, va ser nombrat Millor Experiència Turística per la Generalitat de Catalunya. Cava & Hotel Mastinell és sense cap mena de dubte una experiència enoturística que realment has de viure.

Carretera de Vilafranca a Sant Martí Sarroca km 0,5
Codi postal: 
08720
Municipi: 
Vilafranca del Penedès
Telèfon: 
+34 931156132
Mòbil: 
672 642 484
Tipus de lloguer: 
Hotel
Categoria de l'Hotel: 
H*****
Capacitat total: 
24 persones
Idiomes: AnglèsFrancèsAlemanyItaliàEspanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer per habitacions
Habitacions dobles: 
10 habitacions
Habitacions triples: 
1 habitacions
Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?