Casa del Pi

LA CASA

Casa del Pi va ser construïda el 1890 i rep el nom del monumental arbre centenari Pi de la Planxa, de 16 m d’alçada i 13 pams de diàmetre de tronc situat al costat de casa nostra, l’origen del qual sembla ser degut al fet que un veí el va protegir amb una planxa de ferro per evitar que el pas del bestiar en transhumància ho copegés.

Casa del Pi limita amb tres municipis: en el seu costat est i nord, amb Font.rubí (Alt Penedès), al qual pertany; en el seu costat oest, amb La Llacuna (Anoia); i en el seu costat sud, amb Torrelles de Foix (Alt Penedès). És una casa molt acollidora, amb racons exteriors molt agradables i orientada als quatre vents.

A la planta baixa, disposa d’un ampli menjador i una sala d’estar amb zona de lectura i amb equip de música i televisió. Davant de la casa, tenim el nostre hort que ens proporciona productes frescos de temporada, així com un galliner que ens proveeix d’ous frescos cada matí.

Acceptem gossos, sempre que estiguin ben educats i facin possible la bona convivència.

En ser una casa d’Allotjament Rural en la modalitat de Casa de Poble Compartida, estem a la seva disposició les 24 h del dia, els 365 dies de l’any.

ENTORN

El Coll de la Barraca limita amb dues comarques, l’Alt Penedès, a la qual pertany i l’Anoia. Concretament, es troba en l’extens municipi de Font-rubí, ja que engloba diversos pobles o nuclis de població. És una zona en la qual vivim 6 persones tot l’any, encara que durant els caps de setmana i períodes de vacances augmenten les visites dels amants de la natura.

Estem situats en una de les zones habitades més altes del la comarca, coneguda com el Balcó del Penedès, envoltats de muntanyes i camps de vinyes, des d’on es gaudeix d’unes espectaculars vistespanoràmiques del mar, la serra de Montserrat, el massís del Garraf , la plana del Penedès i el Montseny nevat a l’hivern.

És un entorn apte per gaudir de nombroses rutes de senderisme,  BTT, zona d’escalada i banys en pèlags naturals. Així mateix, és possible fer rutes d‘enoturisme del Penedès, visitant les nombroses caves i els restaurants de la comarca en què es pot degustar diferents plats i vins de la gastronomia local. Tot això, entre altres de les múltiples opcions possibles.

I per si no fos suficient, també es poden visitar castells i monestirs, així com assistir a les actuacions en temporada dels Castellers, ja que estem a tan sols 20 quilòmetres de Vilafranca del Penedès. (Consulteu les Activitats del menú).

 

Coll de la Barraca, 2
Codi postal: 
08736
Municipi: 
Font-rubí
Telèfon: 
931986909
Mòbil: 
630930970
Tipus de lloguer: 
B&B
Capacitat total: 
11 persones
Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer per habitacions
Habitacions dobles: 
2 habitacions
Habitacions triples: 
1 habitacions
Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?