Cal Tuyà

CAL TUYÀ està situat a 7 quilòmetres de Vilafranca del Penedès, al bell mig del Penedès. Una immillorable situació per gaudir dels paisatges d’aquesta magnífica comarca de vins i caves. En els nostres allotjaments fruireu d'un ambient molt relaxant, de contacte directe amb la natura i la vida rural.

Cal Tuyà de Dalt i Cal Tuyà de Baix són els antics graners reconvertits en dos acollidors allotjaments, de cinc places cadascun.

Cal Tuyà Vell és l'antiga casa reformada, també de cinc places.

Us obrim les portes per que hi feu estada i per uns dies pugueu oblidar el rellotge i desconnectar de l’estrès quotidià.

Gràcies a la seva situació, els hostes poden disposar de l’oferta lúdica de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges,  Barcelona, Tarragona...

A banda que permet portar a terme un ampli ventall d’activitats enoturístiques i culturals: rutes pel nostre patrimoni, rutes vitivinícoles i gastronòmiques...

Deixa't seduir per l'encant de Cal Tuyà. T'esperem!

Cal Tuyà s/n -La Bleda-
Codi postal: 
08731
Municipi: 
Sant Martí Sarroca
Telèfon: 
93 891 81 55
Mòbil: 
687 82 02 83
Tipus de lloguer: 
Casa rural
Capacitat total: 
15 persones
Idiomes: AnglèsEspanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer complet
Habitacions dobles: 
6 habitacions
Vacances: 
Durant el període estival, juliol i agost, reservem els nostres allotjaments per setmanes, de dissabte a dissabte. Essent les entrades el dissabte a les 17h i la sortida a les 11h.
Commitment of information to the tourist
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?